Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    Браво така ще си сигурен във возилото и ще и мачкаш газта ,без да се притесняваш. А как се реши да го правиш тоя ремонт ,масълце понагоряваше ли или нещо друго. И аз бях се замислил за едно генерално обслужване на мотора ама се отказах ,защото никакви проблеми не съм имал освен тракащият вариатор ,а и маслото ми не е мръднало за 6000км !
    Ммм не мотора не гори масло просто работата ми е в тази сфера и ремонта ще ми излезе тънко и затова а и самиа двигател е на доста километри.Иначе и свещи и кабели са нови дебитомер остава една ламбда сонда и всичко е ок.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Вариатора го сменяй с нов направо с ремонтен комплект не си струва операцията за 5000км.Аз имам петите за зацепване ще ти я зацепим правилно ако искаш като решиш да го сменяш.
      Alfa romeo GTVex
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Значи за алфите selenia 20K така ли.Щото моита е с голд и като я карам малко във високи обороти и ми дърпа малко за 5000 километра съм долял към 600 гр.Това маи не е нормално.155,1.7

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          Вариатора го сменяй с нов направо с ремонтен комплект не си струва операцията за 5000км.Аз имам петите за зацепване ще ти я зацепим правилно ако искаш като решиш да го сменяш.

Ами като му дойде времето направо тебе ще търся за съдействие или ремонта като цяло ,но май няма да е скоро ,че ми се очертава пак ходене по чужбините и най-вероятно ще е като дойде време за море
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ами като му дойде времето направо тебе ще търся за съдействие или ремонта като цяло ,но май няма да е скоро ,че ми се очертава пак ходене по чужбините и най-вероятно ще е като дойде време за море
            Нямаш проблем колега хем ще пием по бира на плажаако имаш проблеми за напред с задното окачване свиркай знам как се прави евтинко а и имам цял заден мост с окачването за резервни части.квот можем ше помагаме
            Alfa romeo GTVex
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• в момента колата е перфектна има само забележки по боята наистина се усеща че се отпушва и щяла да се отпушва още повече

Comment

Нямаш проблем колега хем ще пием по бира на плажаако имаш проблеми за напред с задното окачване свиркай знам как се прави евтинко а и имам цял заден мост с окачването за резервни части.квот можем ше помагаме
                Ee златен си колега

П.П. то с тая магистрала ако още два пъти дойда до Варна и ще ми се наложи ново задно окачване с бонус изправяне на джанти
                (по магистралата има огромни кратери и нерваности ,ако някой има път по нея да внимава мнооогооо )
                Last edited by mochko1; d.m.y г., 16:03.
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic

Comment

• Аз пък карам основно по нея това ми основен маршрут понеже живея на 50км от варна и работа ми е свързана все с пътуване до варна и наистина цялата магистрала е вълнообразна и подскача пък сега с тези червени пружини ще остана без бъбреци.

п.п.но запазвам и оригиналните за всеки случай.при положение че остана без пломби
                  А сега като се постопли времето аз ще организирам една срещичка на GTV /SPIDER в варна заповядай аз имам около 5 коли сигурни.все познати тука от нашия район.ще ги раздвижим в колона по плажната алея.и после на по бира.
                  Alfa romeo GTVex
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз пък карам основно по нея това ми основен маршрут понеже живея на 50км от варна и работа ми е свързана все с пътуване до варна и наистина цялата магистрала е вълнообразна и подскача пък сега с тези червени пружини ще остана без бъбреци.

п.п.но запазвам и оригиналните за всеки случай.при положение че остана без пломби
                    А сега като се постопли времето аз ще организирам една срещичка на GTV /SPIDER в варна заповядай аз имам около 5 коли сигурни.все познати тука от нашия район.ще ги раздвижим в колона по плажната алея.и после на по бира.
                    Ако не замина преждевременно задължително ще дойда !! Дано да е сухо времето ,че докато стигна до Варна става отвратително мръсна ,пък може и на ОМВ-то на гарата да и одаря една мивка
                    Fiat Bravo II 1.4 90hp
                    sigpic

Comment

Ако не замина преждевременно задължително ще дойда !! Дано да е сухо времето ,че докато стигна до Варна става отвратително мръсна ,пък може и на ОМВ-то на гарата да и одаря една мивка
                      То не сега колега на пролет или към лятото като е хубаво времето ще спретнем една среща.пък ще поканим хора и отдалеч пък който дойде.специално за gtv и spider
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Охх дано да съм в България ,въобще не ми се тръгва и да си оставям колицата ,ама скапана работа к'во да се прави нямам избор.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic

Comment

Охх дано да съм в България ,въобще не ми се тръгва и да си оставям колицата ,ама скапана работа к'во да се прави нямам избор.
                          Щом работиш на вън няма как колега че без финанси няма и алфа нали знаеш пак няма и друго каквото и да е то.а поне като си тука изцяло си свободен.поне гледай да си организираш така работата ако е възможно лятото да почиваш щото така или иначе тук зимата си е мъртъв сезон освен в зимните ни курорти.
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Малейй темата отиде ,ама тя и без тва си е старичка

Юли месец е отпускарски в Норвегия и всичко живо изчезва от там и се спира работа ,та поне един цял месец ще обикалям черноморието ,че може и повече ,щото мисля това да ми е последното ходене по гурбет ,но ,как беше ,незнайни са пътищата господни.
                            С малко повече късмет ще съм на срещата и то с некоя хубава бордова 17-ка

П.П. свободен ли ,направо ми писна да седя ,ужасс
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic

Comment

Малейй темата отиде ,ама тя и без тва си е старичка

Юли месец е отпускарски в Норвегия и всичко живо изчезва от там и се спира работа ,та поне един цял месец ще обикалям черноморието ,че може и повече ,щото мисля това да ми е последното ходене по гурбет ,но ,как беше ,незнайни са пътищата господни.
                              С малко повече късмет ще съм на срещата и то с некоя хубава бордова 17-ка

П.П. свободен ли ,направо ми писна да седя ,ужасс
                              То нали знаеш на гурбедчията и моряка всеки рейс да го наречем му бил последен
                              А то и стоиш не е работа де ........!?
                              Alfa romeo GTVex
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Абе така си е ама като работех тука пак изкарвах хубави кинти (във Варна) ,но нищичко не ми оставаше ,щото живот майкооо не мога да се спра ,а като отида там хем изкарвам повече хем си седя на задника ,кротувам и спестявам. Тааа мисълта ми беше ,че ми трябват още малко парички и ще си заживея тука както преди само ,че без да работя или поне няма да робувам на никой това ми е целта и стане ли идеята която съм замисли повече и на почивка няма да ида в чужбина
                                Оффф големи разкаяния ,голяма работа хаха
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X